De locatie is bekend

//De locatie is bekend

De locatie is bekend

Goed nieuws!

Na een lange zoektocht hebben we eindelijk het meest geschikte pand gevonden voor onze Escape Rooms: Kerkstraat 32, midden in het centrum van het bruisende Lommel! Deze locatie biedt voldoende ruimte om meerdere Escape Rooms te bouwen, een gezellige gezamenlijke ruimte te voorzien en uiteraard is er nog plaats voor onze controlekamer, technische ruimte, etc…

Vanaf oktober zullen de structurele werken beginnen. Het zal hier voornamelijk gaan over het construeren van alle kamers en het leggen van de bekabeling voor de aansturing van onze puzzels. Ondertussen brainstormen we lustig verder om het jullie bij de opening lekker lastig te kunnen maken. We houden jullie op de hoogte!

By |2017-10-09T17:28:05+00:00september 27th, 2017|Ongecategoriseerd|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Door verder te surfen op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Indien u verder surft op deze website gaat u automatisch akkoord met het gebruik van cookies. U kunt ook eenmalig op accepteren klikken.

Close